Pásztói Asztalitenisz Club

A MAGYAR ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG BEMUTATJA: OB ÚJ DIMENZIÓBAN

2024. március 22-24. között a Magyar Asztalitenisz Szövetség új fejezetet nyit a sportág hazai életében: egy exkluzív országos bajnokságot rendez, amely magasra emeli a verseny színvonalát és újra a régi fényében tündökölhet a magyar asztalitenisz.

Csúcsjátékosok a reflektorfényben

Ez az esemény nem csupán egy bajnokság; ez egy ünnep, ahol a magyar asztalitenisz sportág krémje gyűlik majd össze. A MOATSZ büszkén jelenti be, hogy az országos bajnokságon mindenki ott lesz, aki számít! A világranglistán szereplő top 100-as magyar játékosok is megmérettetnek, így a nézők a lehető legmagasabb szintű játékot csodálhatják majd meg a helyszínen.

Izgalom és show a maximumon

Készüljön mindenki izgalmas meccsekre, ahol a technika, az erő és az akarat diadalmaskodik. Az eseményt exkluzív rendezvény körülmények, lenyűgöző show elemek és látványtechnikák teszik felejthetetlenné. A döntők egy napon, egyetlen asztalnál kerülnek megrendezésre, így az izgalom garantált!

Magas pénzdíjak és a hírnév

A MOATSZ nemcsak a presztízst, hanem jelentős pénzdíjakat is kínál a győzteseknek, ezzel is hangsúlyozva az esemény fontosságát és az elismerést, amely a legjobbakat illeti.

A kezdet, ami ígéret a jövőre

Ez az országos bajnokság a kezdete annak a sorozatnak, amellyel a MOATSZ a top rendezvények színvonalát kívánja helyreállítani. Célunk, hogy visszaadjuk a magyar asztalitenisznek azt a fényét és presztízsét, melyet megérdemel.

Az esemény nemcsak a sportolók számára jelent kivételes lehetőséget a megmérettetésre, hanem a rajongóknak is egyedülálló élményt nyújt. Legyen részese ön is ennek az ünnepnek, támogassa a magyar asztalitenisz csillagait, és élje át velünk együtt az izgalmat és a szenvedélyt, amelyet ez a sportág nyújt.

Jegyinformációk és további részletek

A jegyértékesítés hamarosan megkezdődik. További információkért és a jegyvásárlás részleteiért kövesse a MOATSZ hivatalos weboldalát és közösségi média csatornáit.

Helyszín: Olimpiai Sportpark Győr — Multicsarnok

Cím: 9025 Győr, Radnóti Miklós út 46.

Készüljön fel egy felejthetetlen hétvégére, ahol a magyar asztalitenisz története új fejezetet nyit. Látogasson el az 2024-es exkluzív országos bajnokságra, és legyen részese a magyar asztalitenisz újjászületésének!

A Magyar Asztalitenisz Szövetség minden sportrajongót szeretettel vár e rendkívüli eseményen. Ne maradjon le róla!

Versenykiírás és eredmények

Nevezés

0 Shares