Pásztói Asztalitenisz Club

A Sport Legyen a Tied! alkalmából bemutatót tartott az egyesületünk

DIÁKSPORT – A Sport legyen a Tied!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért felelős Államtitkársága a Magyar Diáksport Szövetséggel, valamint az érintett sportági szövetségekkel együttműködve országosan, tavaszon indította útjára “A Sport Legyen a Tied!” elnevezésű programot. A kezdeményezés fő célja, az iskoláskorú gyerekek sportba történő széleskörű bevonása volt.

A program keretein belül Pásztón a Zsigmond Király Általános Iskola tornatermében november második felében sportágakat és sportegyesületeket bemutató (kézilabda, asztalitenisz) eseményre került sor. A helyi népszerűsítő sportági rendezvényen jelen volt Varga Péter a Magyar Diáksport Szövetség regionális kampány menedzsere, aki ezúttal sporteszközöket is hozott magával, melyet átadott a pásztói oktatási intézmény vezetőjének.

Az oktatási intézményben egyébként idén már nem először került „népszerűsítésre” (lásd: Sportnap) a két sportág. A kézilabda sportágat ezúttal, Sipos Péter tanár vezetésével , az asztalitenisz sportágat pedig Bencsik Imre szakági vezető mellett Ispán Győző utánpótlás edző, valamint két aktív asztalitenisz versenyző Bencsik Gergely és Németh Bence közreműködése mellett mutatták be a sportág iránt érdeklődő diákok számára.

Cz.Z.J

Forrás: https://nogradsport.wordpress.com/2015/12/08/paszton-ismet-bemutatkozhattak/

Bencsik sport legyen a tied 15

Pásztón Bencsik Imre szakvezető konferálása mellett népszerűsítették a diákok számára az asztalitenisz sportágat

0 Shares