Pásztói Asztalitenisz Club

Budapesten jártak Bencsikék

Az elmúlt hétvégén, Budapesten lebonyolított PingPongHáz kupa IV. fordulójában is asztalhoz állt két pásztói, Bencsik Gergely és édesapja, Bencsik Imre.

A selejtezőcsoportból Bencsik Gergely a 2. helyen jutott tovább és került fel az egyenes kieséses főtáblára. Itt az első találkozóját 3:1-re, majd a negyeddöntőbeli mérkőzését 1:2-es hátrányból nyerte meg 3:2-re, ami a legjobb négy közé jutást jelentette a pásztói fiú számára. Az elődöntő nem okozott különösebb gondot számára, hisz a találkozót 3:0-ra nyerte, de a döntőben már nem bírt a jobb játékerőt képviselő vetélytársa, Szétag ellen, aki 3:0-ra legyőzte őt.

A párosok küzdelmében a Bencsik Imre-Bencsik Gergely, apa-fia pár ellenállhatatlannak bizonyult, hiszen sorban győzték le az ellenfeleket a 32-es főtáblán, az elődöntőben pedig egy fiatal párt juttattak a kiesés sorsára, így következett a döntő. A találkozó igen hosszúra, öt játszmára sikeredett, végül a mérkőzés 3:2 arányban a pestújhelyi pár győzelmét hozta. A pásztóiak a második helyen végeztek.

PPH kupa IV. forduló Budapest

Eredmények: Egyéni: 1. Szétag A. ABC Centerline 2. Bencsik G. 3. Dobrádi A. Budapest 3. Thész D. ABC Centerline

Páros: 1. Fenyősy Rudolf-Bálint Csaba Pestújhely 2. Bencsik Gergely-Bencsik Imre Pásztói AC 3. Marossy Dénes-Losonczi Benjamin BVSC 3. Sramkó László-Orbán Zsolt Pestújhely

Forrás: Cz.Z.J.

0 Shares