Pásztói Asztalitenisz Club

Jöttek-mentek a játékosok

Ismét véget ért egy szezon, ilyenkor kinyit az átigazolási piac és a játékosok jönnek-mennek. Nem volt ez másképp a Pásztói AC-nál sem.

Dudás Balázs évek óta nem játszott csapatbajnoki mérkőzést a csapatnál, illetve versenyen is csak nagyon-nagyon ritkán tűnt fel. Ennek hátterében tanulmányi elfoglaltsága van. Mivel régóta Budapesten tanul, nem volt kérdéses, hogy fővárosi csapathoz kerül. A tavalyi szezon után eligazoló édesapja után a BVSC-be igazolt.

A távozók között szerepel dr. Záhonyi András is, aki összesen egyetlen egy NB-s bajnoki mérkőzésen szerepelt, így távozása nem meglepő. Szintén a fővárosba igazolt.

Németh Bence hosszú-hosszú gondolkodás után végül nem hagyta el végleg a csapatot. Kölcsönben a Bátonyterenye VASK NBIII-as csapatában szerepel immár 3. alkalommal. Bence így az egyéni versenyeken továbbra is pásztói színekben áll majd asztalhoz. jelenleg a klub második legeredményesebb játékosa.

Bencsik Gergely szintén kölcsönben hagyta el a csapatot és végül az MTK helyett a Puskás DSK csapatában kötött ki. Gergelynek Bencével ellentétben meg sem fordult a fejében, hogy végleg elhagyja a csapatot. Nagy érvágás lett volna a csapatnak, hogy a legeredményesebb játékosa nem szállította volna többet az eredményeket.

Az érkezők sem maradtak el. Összesen 4 új játékos csatlakozik a klubhoz, mindannyian Szurdokpüspökiről. Név szerint Fónad Róbert, Pintér Tibor, Kerekes Milán és Dobrocsi Rajmund. Ők a megyei bajnokságban fognak szerepelni és reméljük minél több versenyen is.

Érkezők                                                                                       

Fónad Róbert <– Szurdokpüspöki

Pintér Tibot <– Szurdokpüspöki

Kerekes Milán <– Szurdokpüspöki

Dobrocsi Rajmund <– Szurdokpüspöki

 

Távozók

Dudás Balázs –> BVSC

dr. Záhonyi András –> Budapest

Németh Bence –> Bátonyterenye VASK (kölcsönben)

Bencsik Gergely –> Puskás DSK (kölcsönben)

0 Shares