Pásztói Asztalitenisz Club

Bronzérmes a megyei csapatunk

A 2011/2012. évi Nógrád megyei bajnokságban a harmadik helyet sikerült a csapatunknak megszerezni, melyhez gratulálunk. A bronzérmes csapat tagja volt: Nagy Csaba, Csépe Róbert, Németh Bence, Csáktornyai Lajos és Berkes Ferenc.

A visszhangok alapján ez volt az eddigi legrosszab, legfejetlenebb megyei bajnokság hosszú idő után. A bajnoki címet és ezzel az NB3-ban való indulás jogát a Salgótarján-Mátraszele csapata szerezte meg. Második helyen a Cserhát Takarék csapata végzett. Az egészs zezon alatt az eredményekről nem értesült a megyei gárda, csak a végeredmény lett közzétéve a MOATSZ oldalán. A sorsolás a szabályoknak nem megfelelően került kialakításra és volt olyan csapat, aki ősszel és tavasszal is idegenbe kényszerült ugyanahhoz a csapathoz.

Jövőre ez már nem így lesz, mert a megyei bajnokság is bekerül a MOATSZ nemzeti bajnokság rendszere alá, ahol a mérkőzés lejátszására a kiírástól számítva +/- 1 hét áll rendelkezésükre, a csapatoknak maguknak kell az eredményt feltölteni a honlapra és ennek elmulasztása esetén automatikusan büntetést küld a rendszer. Bővebb tájékoztató a rendszerről hamarosan…

0 Shares