Pásztói Asztalitenisz Club

Újabb pásztói játékvezető debütált

Pásztó városában összesen 5 embernek van meg a játékvezetői képesítése, Bencsik Zoltánnak, Bencsik Imrének, Bencsik Gergelynek, Bencsikné Csáktornyai Annának és Kosztovics Ottónak.

Bencsik Gergely az évadnyitó országos utánpótlás bajnokságon mutatkozott be hivatalosan. Rögtön első napján az ifjúságiak versenyén már az elődöntőben és a döntőben ténykedhetett. Természetesen a további napokban is számítottak a munkájára és sok rangos mérkőzést vezetett. Munkájával meg volt elégedve a főbíró, láthatóan, hogy rengeteg negyeddöntőt, elődöntőt és döntőt vezetethetett.

Bencsik Imre versenybíró helyettesként volt jelen az eseményen. Leginkább már csak külföldön szokott játékvezetőként közreműködni, illetve a hazai NB-s és kupamérkőzéseken. A hazai utánpótlás versenyeken már évek óta főbíró vagy versenybíró helyettesként van jelen.

A legnagyobb eredményeket játékvezetőként Bencsik Zoltán érte el, aki a 2009-es németországi csapat Európa-bajnokságon döntőt vezetett és egy év elteltével a moszkvai Világbajnokságon negyeddöntőt vezetett. A hazai porondon minden szinten vezetett legalább egyszer döntőt.

Jelenleg az ITTF alkalmazásában dolgozik, mint Competion Manager, így játékvezetőként passzív. Időnként szokott játékvezetői tanfolyamokat tartani.

Anna a tavalyi évben aktívan működött a Budapest Bajnokságban, de nyártól a munkája miatt nem vállal meccseket.

Kosztovics Ottó még nem vezetett mérkőzést, a státusza passzívnak tekinthető.

0 Shares